Sınav Sırasında Öğretmenine Bıçaklı Saldırı! Sınav Sırasında Öğretmenine Bıçaklı Saldırı!

Düzce, Sinop, Zonguldak, Bartın, Bolu, Çankırı ve Karabük'e kar geliyor! Bakın ne zaman...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Düzce, Sinop, Zonguldak, Bartın, Bolu, Çankırı ve Karabük'te ikamet eden vatandaşları beklenen kuvvetli yağıştan ötürü uyardı. Bu illere kar geliyor. Batı Karadeniz'de beklenen kuvvetli yağışların bu akşam saatlerinden itibaren şehirlere vuracak. Bakın hangi şehirde ne kadar etkisini gösterecek, işte merak edilenler...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre: "Düzce ve Sinop'ta kuvvetli yağmur, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük'te kuvvetli yağmur yer yer karla karışık yağmur, Bolu'nun yüksekleri, Çankırı'nın kuzeyi, Düzce'nin doğu ve yüksekleri ile Zonguldak'ın, Bartın'ın ve Sinop'un iç ve yüksek kesimlerinde orta kuvvette ve yer yer kuvvetli kar, Kastamonu il genelinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
Sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, kar yağışı olan kesimlerde buzlanma ve don olayı ile kuvvetli rüzgarla beraber tipi şeklinde kar yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." Yağışların etkisini göstereceği tarih ve saat aralığı ise şöyledir; 23.12.2023 18.00 ile 24.12.2023 12.00 arasında kar yağışı etkili olacak.