İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik faaliyetlerini sürdürüyor.

İstihbari Çalışmalar ve Operasyon

Yapılan istihbari ve saha faaliyetleri sonucunda düzenlenen operasyonda, M.E., E.Ö., ve E.B. isimli şahısların bulunduğu araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 1 adet sentetik ecza maddesi ve daralı ağırlığı 14,17 gram olan uyuşturucu madde ele geçirildi.

A W215406 01

Gözaltılar ve Yasal İşlemler

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında "Uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak" (TCK-191) suçlarından adli işlem başlatıldı. Ayrıca, M.E. isimli şüphelinin "Sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret" suçundan arandığı ortaya çıktı.

Safranbolu'da Yakalama

Yürütülen saha çalışmaları kapsamında, hakkında "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçundan kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan T.A. isimli şahıs, Safranbolu'da yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Vicdansızlık! Çarptığı kedi telef oldu, o yoluna devam etti! Vicdansızlık! Çarptığı kedi telef oldu, o yoluna devam etti!

İHA

Karabük Haberleri

Editör: Aybüke Ünal