2024 yerel seçimleri yaklaştıkça partilerin belediye başkan adayları da çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.
Rahmetli Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın 5 sene önce kurmuş olduğu Yeniden Refah Partisi de 31 Mart yerel seçimlerinde başkan adaylarını açıklamak suretiyle seçimlere giriyor. 
Bu anlamda da Zonguldak’ta Belediye Başkan adayı olarak TTK’da Karadon Müessesesi Gelik işletme müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi olarak çalışmakta olan Kenan Zeren çalışmalar kapsamında Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Mustafa Emen’i ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Kenan Zeren beraberinde yönetici il meclis üyesi adayları Hamza Açıkgöz, Ahmet Aydim ve Muhittin Açıkgöz ile birlikte Zonguldak seçimleri hakkında görüşlerini açıkladı. Başkan adayı Kenan Zeren ise şu bilgileri verdi.
“Kurulduğumuz 5 yıl gibi zaman içerisinde ülke genelinde basamakları hızlı bir şekilde çıkıyoruz. Üye bakımından Türkiye’de 3. Parti durumuna geldik. 1 yıl içerisinde de güzel mesafeler kaydettik. Zonguldak’ta ise 1 ayda 1200 gibi üye yaparak rekor kırdık. Ben ve arkadaşlarım yaptığımız programlar dahilinde çalışmalarımızı çok yoğun yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın bize ve partimize gösterdiği ilgi ve alakadan çok memnunuz. Beklentilerin üzerinde oy alarak iddialıyız ve muazzam hizmetler yaparak Zonguldak halkımızın da yüzünü güldürecek projelerle elimizden eğelenin en iyisini yapacağız. Rahmetli hocamız Erbakan’ın yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Zonguldak halkımızın bizi destekleyeceğine teveccüh göstereceğine inanıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun sizlere de bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyoruz.”

Gençlik Haftasında gençler hedefi 12’den vurdu Gençlik Haftasında gençler hedefi 12’den vurdu

Whatsapp Image 2024 02 21 At 14.06.49