Kdz. Ereğli Belediyesinde bir koltukta 4 karpuz!

Kdz. Ereğli Belediyesinde tüm akçalı işlerin başında o var! 400’ü mühendis olmak üzere bin 100 civarında personeli olan belediyede başka adam mı yok!

Anne Kulaksız, son yolculuğuna uğurlandı! Anne Kulaksız, son yolculuğuna uğurlandı!

Karadeniz Ereğli Belediyesindeki şaibeli durumları yazdıkça İmza Gazetesine ihbarlar gelmeye devam ediyor.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın prensi Muhammet Ali Ateş, itfaiye müdürlüğünün yanında kültür müdürlüğü, Ereğlispor Mali İşlerden sorumlu Asbaşkanlığı, bayan futbol takımının Ankara Federasyon yönetim kurulu üyeliğini yürütüyor.

eregli-17

EKLENTİLERİN RUHSATSIZ OLDUĞU İDDİASI!
Aynı zamanda Ereğli /Alaplı sınırında Pidos mevkiinde Park Manzara cafenin sahibi olduğu belirtilen Muhammet Ali Ateş, Halil Bozkuş’tan aldığı arsanın üzerine binalar yaptığı, bir çok eklentinin ruhsatsız olduğu iddia edildi.

BAŞKA ADAM YOK MU?
Bütün akçeli işlerde Muhammet Ali Ateş var?
İnsanın aklına deli deli sorular geliyor…
Pandemi döneminde işlerinin bozukluğundan, çalıştığı personelden bile borç para aldığı iddia edilen Ateş’in borç aldığı personeli çalıştıramadığı işe devamlılığını sağlayamadığı belirtildi. 
Borç içindeyken birden işlerini nasıl düzelttiği, Karaaslan inşaattan güncel değeri 4-5 milyonluk lira olan daireyi nasıl aldığı, Erdemir ilkokul müdürü Yaşar Ciğer’i 1 milyon civarında ortaklık payını nasıl verdiği merak ediliyor.

OĞLU VE GELİNİ BELEDİYEDE…
Oğlu ve gelini belediyede çalışan Muhammet Ali Ateş’in oğlunun da liyakati olmamasına rağmen Su abone işleri müdürlüğü görevini yapması belediye içinde huzursuzluğa neden oluyor. Liyakatli olan müdürlerin bazıları hayvan barınağına sürülürken liyakati olmayan birinin  önemli görevde bulunması işleri aksatmakla birlikte iş barışını da zedeliyor. 
Öte yandan imardan sorumlu başkan yardımcısı Haluk Okur, hakkında da benzer iddialar gündeme gelmeye başladı. Delilleri geldikçe gazetecilik sorumluluğu gereği haber yapılacak.