Canlı yayın konuğu olarak katıldığı programda konuşan tecrübeli teknik direktör Necat Bakan, 3 aydır maaş verilmediğini belirterek Kdz. Ereğli Belediyespor’un alt yapı hocalarına gereken değeri vermediğini söyledi.

Alt yapı hocalarına ve Ereğli çocuklarına değer verilmesi gerektiğine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, ''Ereğli çocuğuna ve Ereğli antrenörüne değer verelim. Alt yapıdaki hoca 4 bin lira maaş alacak, üstteki hocalar 500 bin lira maaş alacak efendim topçu gelecek 900 bin lira alacak. Benim alt yapıdaki hocalarımı daha değerli görün. Maça çıkıyorlar 4 numara top yok, maaş veren yok, hocalarıma yazık günah değil mi? Hocalarıma değer verin özellikle söylüyorum alt yapı sorumlusu hocalarıma değer versin'' ifadelerini kullandı.

''TOPÇU 900 ALIYOSA HOCAYA BİR ŞEY DİYEMEM''

'Dışarıdan gelen hoca ne kadar para almıştır?' sorusuna Necat Bakan, ''Topçu 900 bin alıyorsa hocanın aldığına bir şey diyemem'' şeklinde cevap verdi.

''3 AYDIR MAAŞ VERMİYORSUNUZ''  

''Alt yapı hocalarıma 3 aydır maaş vermiyorsunuz sanki Belediyesporumuzun parası yok. Yanlış yapıyorsunuz bu konuda üzüldüm yani. Hepiniz pırıl pırıl insanlarsınız, esnaflarsınız ama orada antrenörlerimiz çalışıyor. Antrenörlerimize uğrayın, bir ihtiyacınız var mı diye sorun. Onlar da çoluk çocuk sahibi ev geçindiriyor. 4 bin lira maaş mı olur asgari ücret bile vermiyorsunuz ya! 

SİGORTASIZ ANTRENÖR!

'Sigorta da mı yok?' sorusunu cevaplayan Necat Bakan, ''Mustafa'nın, Tunaha'nın efendim Güral hocanın yok. 4 bin liraya çalışan olur mu ya?'' ifadelerini kullandı.

Erdemir, toplu işçi alımı yapacak! Erdemir, toplu işçi alımı yapacak!