Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Karabük İdman Yurdu evinde oynadığı Kozlu Belediye Spor'u 1-0 yendi. Ligin bitimine son 2 hafta kala puan farkını 5'e yükselten Kırmızı-Mavililer de büyük avantaj yakaladı.

Ligin 24. Haftasında bitime iki maç kala, Dr.Necmettin Şeyhoğlu stadyumunda Kozlu Belediyespor'u konuk eden Kırmızı-Mavililer zorlu geçen maçta 3 puanın sahibi oldu.

İlk devresi 0-0 biten maçın ikinci devresinde oyunu rakip sahaya yıkmayı başaran Karabük İdman Yurdu, 58. Dakikada kazandığı penaltıyı kullanan Ercan Kuruçay, kaleciyi geçemeyerek penaltı vuruşundan sonuç alamadı.

Penaltı sonrası ataklarını artıran Karabük İdman Yurdu, 72. Dakikada Emin Akyıldız'ın attığı golle sahadan galip ayrılan taraf oldu.

2.sırada ve en yakın takipçimiz Bartınspor'un, 1926 Polatlı Bld. ile 1-1 berabere kalması ile şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyen Karabük İdman Yurdu, kalan iki haftada 1 puan aldığı takdirde grubu lider tamamlamış olacak.

Ali Koç'un derdi Türkiye'yi gerdi! Fenerbahçeliler bile irilti oldu... Ali Koç'un derdi Türkiye'yi gerdi! Fenerbahçeliler bile irilti oldu...

KOZLU’YA 1 GALİBİYET YETİYOR

Ayrıca Kozlu Belediyespor, Karabük İdman Yurdu’na 1-0 yenilirken, Devrek Belediyespor’da Gölbaşı Belediyespor’a 4-0 mağlup oldu. Kozlu Belediyespor bu skora rağmen Devrek Belediyespor ile arasındaki 3 puanlık farkını korumuş oldu.

Devrek Belediyespor ile arasındaki 3 puanlık fark ve ikili averajla da önde olan Kozlu Belediyespor, kalan iki maçından birini kazanması halinde BAL’da kalma adına baraj maçı oynamaya hakkı kazanacak. Devrek Belediyespor ise küme düşecek.  

KOZLU BELEDİYESPOR’UN KALAN SON İKİ MAÇI

Kozlu Belediyespor, Ligin 25. hafta maçında 9 Nisan Pazar günü deplasmanda Kavaklıderespor karşılaşacakken, ligin 26. Hafta ve son maçında ise 16 Nisan Pazar günü de evinde 1074 Çankırıspor ile karşılaşacak.

Editör: Gazeteci İmza