CEP TELEFONU VE LAPTOP ÇALDI!

Bartın'ın Orta Mahallesi'nde bir cep telefonu satan iş yerine düzenlenen hırsızlıkta, demir çubukla camı kırarak içeri giren maskeli ve eldivenli hırsız, 500 bin TL değerinde cep telefonu, laptop gibi elektronik eşyaları çaldı. Olayın ardından güvenlik kameraları detaylı inceleme yapılarak hırsızın kimliği belirlendi. Polis ekipleri tarafından yakalanan N.G. isimli şahsın üzerinde ve aracında çalınan cep telefonları ele geçirildi.

Maskeli Ve Eldivenli Hırsız Yakalandı! (4)

500 BİN TL'LİK MAL ÇALDI!

Bartın'ın Orta Mahallesi'nde bulunan bir cep telefonu satış iş yerine demir çubukla düzenlenen hırsızlık olayında, maskeli ve eldivenli bir şahıs içeri girerek 500 bin TL değerinde cep telefonu, laptop gibi elektronik eşyaları çaldı.

Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek hırsızın kimliğini tespit etti.

Maskeli Ve Eldivenli Hırsız Yakalandı! (5)

Şahsın 20'den fazla suç dosyası bulunan N.G. olduğu belirlendi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, hırsızın iş yerinin çevresinde bir süre gözlem yaptığı ve ardından demir çubukla camı kırarak içeri girdiği anlar net bir şekilde görüldü.

Olay yerinden kaçan hırsızın şehirlerarası otobüs terminali çevresinde bir araçla görüldüğü bilgisi üzerine Narkotik Şube ekipleri tarafından durdurulan araçta N.G. yakalandı. Gözaltına alınan N.G'nin üzerinde ve aracında ele geçirilen cep telefonları, tutanakla iş yerine teslim edildi. N.G'nin, çaldığı cep telefonlarını satmak istediği ancak başarılı olamayarak polis tarafından yakalandığı öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ

Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde N.G'nin olay öncesinde iş yerinin önünde keşif yaptığı, hırsızlığı gerçekleştirdikten sonra kaçtığı ve daha sonra tekrar geri dönerek aynı yerden çaldığı malzemeleri aldığı detaylı bir şekilde yer aldı.

Hırsızlık olayının ardından gözaltına alınan N.G'nin adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

Ünlü İsimler Batı Karadeniz Turunda Buluştu! Ünlü İsimler Batı Karadeniz Turunda Buluştu!

Maskeli Ve Eldivenli Hırsız Yakalandı! (1)

Maskeli Ve Eldivenli Hırsız Yakalandı! (3)

HABER MERKEZİ