Bartın Ulus İlçe Devlet Hastanesi’nde doktora şiddet vakası yaşandı. Devlet Hastanesine rapor almak için geldiğini söyleyen ve devlet memuru olduğu öğrenilen bir kişi Nöbetçi Kadın Doktorun istek üzerine rapor verilmediğini belirtmesi üzerine doktora sözlü hakaret, küfür ve tehditte bulundu.

Ulus İlçe Devlet Hastanesi’nde yaşanan olayda Devlet Hastanesine rapor almak için geldiğini söyleyen ve devlet memuru olduğu öğrenilen bir kişi Nöbetçi Bayan Doktorun  istek üzerine rapor verilmediğini belirtmesi üzerine doktora sözlü hakaret, küfür ve tehditte bulunarak üzerine yürüdü.  

Olayı gören diğer sağlık görevlileri müşaahade de yatan hasta bir polis memurunun araya girmesi sonucu olay, fiziki şiddete dönüşmeden kişi gözaltına alındı.

Konuyla ilgili Türk Sağlık Sen Bartın Şubesi Başkanı Besim Coşkun da bir açıklama yaparak yaşanan şiddet olayını kınadı. Coşkun açıklamasında, “Olay kimden gelirse gelsin üzücü ve çirkin fakat bunu yapan kişinin yine bir devlet memuru olması daha da vahim bir olay. Olay ile ilgili Savcılığa şikayette bulunulmuş olup ayrıca İlçe Kaymakamımız da olay ile yakından ilgilenip gereğini yapacağını belirtmiştir. Türk Sağlık-Sen Sendikası olarak sağlıkta şiddetin son bulması adına artık Sağlık Bakanlığı ve Adalet Bakanlığından caydırıcı adımlar bekliyoruz.”şeklinde açıklama yaptı. 

Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak için uyarı! Gün ve saat verildi, geliyor! Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak için uyarı! Gün ve saat verildi, geliyor!