Artan konut satışları fiyatlarından sonra vatandaş arsa alımına yöneldi. Konut fiyatı araçlarından sonra vatandaşlar Milli Emlak'ın arsalarına rağbet göstermeye başladı. 

Milli Emlak'ın sunduğu bu arsalar kişilere uzun vadede yüksek kar elde edebilme fırsatı sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen kişiler sürekli olarak Mili Emlak'ın sitesindeki satışları takip ediyor. İhtiyaca ve yatırımlık alınan bu arsalar vatandaşlara yüksek kazanç sağlayabiliyor.

Kütahya'nın Emet ilçesinde duyurulan yeni arsa satışına 3 bin TL'si olan tüm vatandaşlar katılım sağlayabilecek. 1.329,42 M2 yer olarak belirtilen arsaya ilgi oldukça yoğun hale geldi. Milli Emlak tarafından sunulan bilgilere göre arsanın ihalesi 13 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Vatandaşlar diğer detayları araştırmaya koyuldu.

Satış Bilgileri

KGK'nın diplomasi turu... Ankara'da önemli temaslar KGK'nın diplomasi turu... Ankara'da önemli temaslar

Tahmin Edilen İhale Bedeli    ₺10.000,00
Teminat Bedeli    ₺3.000,00
Uygun Yüzölçümü    1.329,42 m²
İhale Tarihi    13/09/2023
İhale Saati    10:00
İhale Yeri    -
İletişim Adresi    https://kutahya.csb.gov.tr/
Telefon    (274) 461 30 09
İşte Milli Emlak'ın satışını yaptığı arsa;

IMG_5223

Arsa satışına katılım sağlamak isteyen vatandaşlar Emlak Müdürlüklerine gitmesi gerekmekte. Satın alma talepleri, il, ilçe, mevki, pafta, ada, parsel numarasının belirtildiği bir dilekçe ile taşınmazın bulunduğu il ve ilçelerdeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri'ne (Emlak Müdürlükleri, Millî Emlak Müdürlükleri, Millî Emlak Şeflikleri) müracaat edilerek gerçekleştirilebilmektedir. Daha fazla detaylı bilgi ve diğer arsa satışları için Milli Emlak'ın resmi sitesine giriş yapabilirsiniz.