Kdz. Ereğli'nin eski Belediye Başkanı Murat Sesli, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Proje ile Kdz. Ereğli’yi Yeniden İnşa Etmeye Geliyoruz" sloganıyla duyurduğu projeler arasında trafik sorununu çözecek önemli iki proje olan Kepez ve Cevizler Kavşağı ile alt geçit projelerini açıkladı.

Muammer Avcı, Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti Muammer Avcı, Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti

Ereğli̇ Seçi̇m Murat Sesli̇ (2)

Sesli, trafik ve otopark sorunlarına kalıcı çözümler getireceklerini belirterek, projelerini halkın beğenisine sundu. İlk olarak Kepez bölgesinde yaşanan trafik sıkışıklığına çözüm olacak "Kepez Battı Çıktı" projesini tanıttı. Sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğun trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmayı hedefleyen proje, Kepez Tepesi Kavşağı'na battı çıktı yapılmasıyla ışıklar sebebiyle oluşan trafiği rahatlatmayı amaçlıyor.

Ereğli̇ Seçi̇m Murat Sesli̇ (3)

Ayrıca Cevizler Kavşağı, yani Carefour Kavşağı'nda yaşanan benzer bir trafik sorununu çözecek bir battı çıktı projesini de açıklayan Sesli, bu projelerle Ereğli'nin nüfus yoğunluğunun olduğu Kepez Bölgesi'ne nefes aldıracaklarını belirtti.

Ereğli̇ Seçi̇m Murat Sesli̇ (4)

Murat Sesli, trafik güvenliğini sağlamak ve ölümlü, yaralamalı kazaları önlemek amacıyla şehrin belli kısımlarına alt geçit yapılacağını duyurdu. Kepez Kayalık, Ulaş Market, Solak Köyü Yol Ayrımı, Göçmenler, Kavaklık, Kavaklık 1. Köprü, Potbaşı, Elmatepe, Echomar Hastanesi ve Açık Çarşı önüne alt geçit projeleri ile yaya güvenliğini artırmayı hedefliyor.

Sesli, alt geçitlerin ferah, aydınlık ve güvenli olacağını vurgulayarak projelerini Ereğli halkının beğenisine sundu.

Ereğli̇ Seçi̇m Murat Sesli̇ (1)

İbrahim Yıldız

Eeğli Haberleri