Tahir Karauğuz Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamit Aydın, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gökhan Gürbüz, Dr. Öğr. Üyesi Haşim Duru, bölüm başkanları ve akademik personel katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Dekan Aydın, Fakültenin geçmişten günümüze olan gelişimine dair bir konuşma gerçekleştirdi.

Fakültenin Faaliyetleri ve Hedefleri

Açılış konuşmasının ardından Dekan Prof. Dr. Hamit Aydın, fakültede bulunan bölümler, yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler, teknoloji takımlarının performansları gibi konularda detaylı bilgi verdi.

Akademisyenlere Teşekkür Belgesi

Toplantının devamında, 2023 yılı içerisinde uluslararası dergilerde yayın yapan, patent alan, etki faktörü yüksek yayın yapan, ders değerlendirme anketlerinde en yüksek puan alan akademisyenlere teşekkür belgesi takdim edildi.

TTK’da iş kazası! Ekipler sevk edildi TTK’da iş kazası! Ekipler sevk edildi

Rektör Özölçer'den Tebrik ve Destek

Toplantının kapanışında konuşan Rektör Özölçer, teşekkür belgesi alan akademisyenleri tebrik edip, başarılar dileyerek imkânlar dahilinde Mühendislik Fakültesine destek vermeye devam edeceklerini belirtti.