ABD’nin Teksas eyaletinden Kayelee Gates ve nişanlısı Christian Capraro, kiraladıkları evde kameraya alındıklarını fark edince hayatlarının şokunu yaşadılar.

Akıl almaz cinayet! Anne ve baba çocuğunu timsahlara öldürttü Akıl almaz cinayet! Anne ve baba çocuğunu timsahlara öldürttü

Ağustos 2022’de bir evde iki gece geçirmek için Silver Spring, Maryland’e 23 saatlik bir yolculuk yapan çift, önce yakınlaştıkları banyoda sonra da yatak odasında gizli kameralar buldular.

Duman dedektörlerine gizlenen kameraları fark eden çift, hemen evden ayrılma kararı aldı. Capraro, yatak odasındaki gizli kamerayı çıkardı ve Montgomery İlçe Polis Departmanı’nı aramak için bir otele gittiler.

Polis eve müdahale ettiğinde, başka bir konuğun kaldığı bodrum katında duman dedektörüne gizlenmiş ek bir gizli kamera daha buldu.

Çiftin avukatı, en büyük korkularının kaydın nereye gitmiş olabileceğini bilmemek olduğunu söyleyerek bunu Pandora’nın kutusunu açmaya benzetti.

Mülkün sahibi olan Maryland’de lisanslı bir psikiyatri hemşiresi olan Christopher J. Goisse hakkında yapılan aramada, kasasında çok sayıda gizli kamera bulundu. Goisse’nin metamfetamin bağımlısı ve akıl hastası olduğu bildirildi.

Şimdi çift, Goisse’yi, Airbnb’den kiraladıkları evinin banyosunda sevişirken gizli kameralarla kaydettiği iddiasıyla dava etmeye hazırlanıyor.