Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşayan Mehmet Akkaş, geçtiğimiz gün misafirlikten dönüş yolunda, henüz belirlenemeyen bir nedenle saldırıya maruz kaldı. Yaşlı adam, vücuduna aldığı ağır darbelerle yaralandı ve acil yardıma ihtiyaç duydu.

Yaralı durumda olan Mehmet Akkaş, köy muhtarından yardım istedi. Köy muhtarı tarafından sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber verildi. Olay yerine hızla ulaşan ekipler, yaşlı adamı hastaneye sevk etti.

Özcan Ulupınar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir arada... Özcan Ulupınar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir arada...

Devrek Haberleri̇ (3)

Mehmet Akkaş'ın başına aldığı darbeler sonucu ağır yaralandığı belirlendi. Hastaneye kaldırılan yaşlı adamın başına çok sayıda dikiş atıldı. Sağlık ekipleri, Akkaş'ın durumunu yakından takip ediyor.

Yaşlı adam, saldırının ardından şüphelendiği kişileri jandarmaya bildirerek resmi şikayetçi oldu. Jandarma, olayın faillerini belirlemek ve soruşturmayı derinleştirmek üzere çalışmalara başladı.

Devrek Haberleri̇ (2)

Mehmet Akkaş, yaşadığı saldırının sebebini muhtarlık seçimleriyle ilişkilendirdi. Şüphelendiği kişilerle ilgili bilgilerini jandarmaya aktararak adalete güvendiğini ifade etti. Olayın sebebini netleştirmek adına jandarma, derinlemesine bir soruşturma başlattı.

Devrek ilçesinde yaşanan bu olay, yerel halk arasında endişe ve tedirginlik yarattı.

İHA

Devrek Haberleri