Süleyman Demirel Üniversitesine 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle toplam 35 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

AÇIK KADROLAR
15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi/ ERKEK Yükseköğretim Kurumlarının önlisans eğitimi veren herhangi bir bölümünden mezun olmak. İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak. silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartı ve sertifikasına sahip olmak. Sağlık kuruluşundan belgelendirmek kaydıyla boyunun 170 cm den kısa olmaması.

8 Koruma ve Güvenlik Görevlisi/ KADIN Yükseköğretim Kurumlarının önlisans eğitimi veren herhangi bir bölümünden mezun olmak. İlan tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olmak. silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartı ve sertifikasına sahip olmak. Sağlık kuruluşundan belgelendirmek kaydıyla boyunun 165 cm den kısa olmaması.

Meteoroloji tarih verdi! Geliyor... Meteoroloji tarih verdi! Geliyor...

2 Destek Personeli (Aşçılık) ERKEK Ortaöğretim Kurumlarının; Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümünün Mutfak Dalı Mezunu olmak veya Ortaöğretim Kurumlarının (lise ve dengi) herhangi bir alanından mezun olup Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen Yiyecek İçecek Üretim Belgesi ve Ustalık Belgesi veya Usta Öğreticilik belgesine sahip olmak. Et ve Et Ürünleri İşleme alanında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı belge sahibi olmak.

1 Destek Personeli (Temizlik Bulaşık) ERKEK Ortaöğretim kurumlarının (lise ve dengi) herhangi bir alanından mezun olmak. 18 yaşından küçük olması halinde 657 sayılı Kanun’un 40 ıncı maddesi şartlarını sağlamak. 05 Temmuz 2013 tarihli ve 28698 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanmış olan "Hijyen Eğitimi Yönetmeliği’ne uygun olarak Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimleri almış ve belge sahibi olmak.

1 Spor Uzmanı ERKEK En az lisans düzeyinde eğitim veren Spor Bilimleri Fakülteleri veya Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları bölümlerinden mezun olmak. İlan tarihi itibariyle geçerlilik süresinin dolmasına en az 6 (altı) ay kalmış Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından verilmiş ve vizesi yapılmış en az gümüş cankurtaran belgesine sahip olmak.

1 Destek Personeli (Duvarcı) Meslek Liselerinin İnşaat Teknolojisi alanının Yapı Duvarcılığı Dalı, Yapı Yalıtımcılığı Dalı, Yapı Yüzey Kaplamacılığı Dalı, Yapı Dekorasyonu Dalı bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak.

1 Destek Personeli (Boyacı) Meslek Liselerinin înşaat Teknolojisi alanının Yapı Duvarcılığı Dalı, Yapı Yalıtımcılığı Dalı, Yapı Yüzey Kaplamacılığı Dalı, Yapı Dekorasyonu Dalı bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak.

1 Destek Personeli (Şoför) ERKEK Ortaöğretim kurumlarının (lise ve dengi) herhangi bir alanından mezun olmak. Eski E Sınıfı veya yeni D sınıfı sürücü Belgesine sahip olmak. SRC 2 Belgesine sahip olmak. Psikoteknik Belgesine sahip olmak.

1 Büro Personeli Yükseköğretim Kurumlarının önlisans eğitimi veren Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı programlarının herhangi birinden mezun olmak. İlan tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak. Görevini yapmaya engel hastalığı bulunmamak.

Süleyman Demirel Üniversitesi memur alımı süreci
Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde yeni memur alımı için başvurular Üniversitenin İnsan Kaynakları Başvuru Sistemi’nden online olarak yapılacaktır. Süreç 1 Aralık 2023’e kadar yapılabilecektir.