Tarkan bir yılın ardından yeniden sahnede. Türkiye'nin megastar Monte Carlo'da konser vererecek. Tarkan'ın 18 Ağustos'ta sahne alacağı Monte Carlo Festivali adeta bir yıldızlar geçidi. Sting, Chris Isaak, Ricky Martin, Norah Jones ve Eros Ramazzotti festivalin diğer konukları.

Tarkan konserlerine geri dönüyor. Bu haberin yaratacağı heyecan dalgasını tahmin etmek zor olmasa gerek elbette. Ancak büyük bir yıkıma neden olmadan hemen belirtelim; konser ne yazık ki Türkiye sınırları içerisinde değil. Türkiye’nin megastarı 19 Ağustos’ta dünyaca ünlü Monte Carlo Festivali’nde sahne alacak. Dünyaca ünlü kısmını laf olsun diye demedik. Avrupa’nın en prestijli festivallerinden biri olan Monte Carlo Festivali’nde megastarımızın yanı sıra gıptayla bakacağımız dünya çapında daha pek çok isim sahne alacak.

Zonguldaklı genç oyuncu, Kanal D'deki dizisinde söylediği şarkıyla viral oldu! Zonguldaklı genç oyuncu, Kanal D'deki dizisinde söylediği şarkıyla viral oldu!

Tarkan, geçen yıl 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluşu şerefine sahne aldığı konserin ardından ilk kez kalabalıkların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dünya sosyetesinin en sevdiği yerlerden biri olan Monte Carlo’daki Salle des Etoiles’da konser verecek olan megastar dünya çapında yıldızlarla aynı posterde ve de kalın puntolarla yer alıyor. Festivalde kimler mi var?

Kadife sesli Chris Isaak, bir dönemin pop ikonu Ricky Martin, asla eskimeyen efsane Sting, ülkemizde ilk konserini bilet fiyatları 14 bin TL olan Bodrum’daki bir otelde verecek olan İngilizlerin sevgili evladı Robbie Williams, hüzünlü sesiyle Norah Jones, yine bu yaz otel konseri için Türkiye’ye gelecek olan Seal ve İtalyanların yaşayan efsanesi Eros Ramazzotti Monte Carlo Festivali’nin diğer konukları. Nasıl liste ama?
10 Temmuz’da başlayan festival 22 Ağustos’a kadar sürerken kapanışa doğru megastar Tarkan, lüksün ve sosyetenin merkezinde ortalığın tozunu attıracak. Pandemi öncesi Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda ağırlıklı olarak da eylül aylarında neredeyse iki hafta kapalı gişe konserler veren megastarı yeniden izlemek için şimdilik bekleyişimiz devam ediyor.