Gezisi boyunca yaklaşık 25 bin kilometre yol yaptığını belirten Chrestophe, Türkiye’nin zengin coğrafyasını keşfetmenin keyfini çıkardığını ifade etti.

Tayland'da Makine Mühendisliği yapan Chrestophe, Türkiye'de yıllar önce aldığı motosikletiyle ülkeyi adım adım gezmeye başladı. Kamp kurarak Türkiye'nin doğal güzelliklerini keşfeden Chrestophe, ülkenin gezilecek birçok yeri olduğunu vurguladı.

Aw210841 01 (1)

Türkiye'deki insanların eskiden daha mutlu olduğunu dile getiren Chrestophe, şimdi ise daha endişeli bir atmosferde olduklarını gözlemlediğini belirtti.

Son Tur Eşini Tayland'da bırakarak Türkiye'yi dolaşmaya karar veren Chrestophe, yaşının ilerlemesi nedeniyle bu seferin son turu olduğunu açıkladı.

A W210841 03

Makine Mühendisliği yaptığını söyleyen Chrestophe, “Şuana kadar 25 bin kilometre yaptım. Türkiye’ye yıllar önce geldim. İnsanlar çok mutluydu. Şimdi herkes üzgün görünüyor. Türkiye’de çok değişiklik olmuş. Binalar çoğalmış. Türkiye çok güzel. Görülecek çok değeri var. Yaşanacak bir yer. Motosikletimi uzun zaman önce 15 bin avroya aldım. Şehir şehir gezdim. Artık 66 yaşındayım bu benim son seyahatim, yaşlandım. Eşim Tayland’da benimle gelmek istemiyor. Gittiğim yerlerde kamp kuruyorum eşim rahat edemiyor” dedi.

İHA

İnşatta iş kazası! Bacağına demir saplandı İnşatta iş kazası! Bacağına demir saplandı

Bolu Haberleri

Editör: Aybüke Ünal