Zonguldak Kömürspor tribün liderlerinden Bora Amasralı, 1-1’lik beraberliğin ardından sosyal medyadan sitem etti.

Bora Amasralı, “Bizim sitemimiz hocanın yanlış bir zaman da değişikliğr gitmesidir, MİY takımı 75. Dakikadan 87.dakikaya kadar üstümüze atak oynamıştır, Hoca değişikliği gol yiyene kadar yapmadı maçı soğutmadı, üstüne üstün 90. Dakika 3 değişkkik yapıp Zonguldaksporumuzu durdurmuştur, 1 puan hocaya yazar!”dedi.

Amasralı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün trbünlerimizde istenmeyen olaylar olmuştur, gönül isterdi ki olmasın ama olmuşla ölene çare yoktur. Bizim sitemimiz hocanın yanlış bir zaman da değişikliğr gitmesidir, MİY takımı 75. Dakikadan 87.dakikaya kadar üstümüze atak oynamıştır, Hoca değişikliği gol yiyene kadar yapmadı maçı soğutmadı, üstüne üstün 90. Dakika 3 değişkkik yapıp Zonguldaksporumuzu durdurmuştur, 1 puan hocaya yazar!

Ayrıca bizim yönetim ile hiç bir sorunumuz yoktur, Başkan ile sorunumuz yoktur. %90 ı tanıyorum dışarda görüştüğüm her platformda gurula bahsettiğim insanlar vardır aralarında, Demir ailesine her koşulda saygım sonsuzdur, Her yıl bu takıma sahip çıkmışlardır, aralarında beraber okuduğum beraber paylaşımımız olan insanlardır. 

Amma ve lakin abiler 7 hafta da 2 gol 3 puan alan takıma da bırakın bir söz söylemeye hakkımız olsun. Bizim de o kadar emeğimiz var.

Ticaret İl Müdürü İsmail Maden emlakçılara müjdeyi verdi! Ticaret İl Müdürü İsmail Maden emlakçılara müjdeyi verdi!

Biz o türbünlere bedava girmiyoruz, kulubümüz için 10larca kombine satıp, sattığım kombineleri parasını aldığımız adamlara kombineler vermeyerek bugün o kardeşlerimizi içeri sokuyoruz, Klupten bilet istemiyoruz! Geçen yıl son 5 maça paramızı vererek girdik desteğimiz her zaman var, tek kuruş menfaat gözetmeksizin bu takıma sahip çıkıyoruz. Biz kimseyi üzmek istemeyiz, kimsede bizi yok saymasın. 

Yaralanan abimize geçmiş olsun diliyorum, hastane de ziyaret ettik çok şükür iyi olduğunu gördük af diledik, sağolsun kazayla olur öyle şeyler diyip gönlümüzü yumuşattı.”dedi.

Emre Can Bayram