Geçtiğimiz günlerde TBMM'de gerçekleştiriline Genel Kurul Toplantısında konuşma yaptığı esnadan fenalaşarak yere yığılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti. Bitmez'in vefatı partisi ve siyasat camiası adına şok etkisi yarattı. Bitmez'in ölümünü Saadet Partisi tarafından büyük üzüntü ile karşılandı.

Türk Siyasetinin tecrübeli ismi Hasan Bitmez, TBMM'de yaşamını yitirdi!

Bitmez'in Siyasi Kariyer ve Görevleri

1969 yılında Giresun Alucra’da doğan Bitmez, siyasi kariyerine Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı'nda başlamış ve daha sonra Fazilet Partisi ve Saadet Partisi'nde çeşitli kademelerde görev almıştır.

2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Saadet Partisi Genel Merkez Seçim Karargâh Başkanı olarak görev yaptı.

Saadet Partisi Genel Merkezi'nde Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendikten sonra Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı ve Kocaeli Milletvekili olarak görev yapmaktaydı

Zonguldak, Bartın ve Karabük'te kaç konut satıldı? Zonguldak, Bartın ve Karabük'te kaç konut satıldı?

 Bitmez'in Uluslararası Yardım Faaliyetleri

Cansuyu Yardımlaşma Derneği'nin yanı sıra Saadet Partisi olarak, Endonezya, Çad, Kamerun, Nijerya, Sudan, Gana ve Hindistan gibi birçok ülkede yardım faaliyetlerine aktif olarak katıldı.

Bitmez'in Eğitim Hayatı

İlkokulu İstanbul'da tamamladıktan sonra Gebze İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu.

El-Ezher Üniversitesi Usuluddin Fakültesi'nde öğrenim gördü.

Arapça ve İngilizce dillerini bilmekteydi.

TBMM'deki Kalp Krizi Geçirerek Vefat Etti

TBMM'de görev yaptığı sırada ani bir kalp krizi geçiren Hasan Bitmez, yaşanan sağlık sorunu sonrasında bayılarak hayatını kaybetti.

1969-2023 arasındaki yaşamında siyasete ve yardım faaliyetlerine önemli katkılarda bulunmuş olan Bitmez'in ani vefatı, siyasi camiada büyük bir üzüntüye neden oldu.

Bitmez Nasıl Biriydi?

Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı ve TBMM 28. Dönem Kocaeli Milletvekili olan Bitmez; evli ve bir çocuk babasıdır.

Türk siyasetinin sevilen ve saygı gören isimlerinden biri olan Hasan Bitmez'in vefatı, ülke genelinde geniş bir yas dalgasına neden oldu. İmza Gazetesi ailesi olarak kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

HABER MERKEZİ