Zafer Partisi olağan genel kurulunda tek liste ile yeniden Oğuzhan Turhan İl Başkanlığa göreve getirildi.

Emeklilerden önemli çağrı! Emeklilerden önemli çağrı!

Zafer Partisi Zonguldak il Başkanlığı olağanüstü kongre yaptı.

İl Kongresi 2 Eylül Cumartesi günü saat 14.00'da Zonguldak il Teşkilatı binası   gerçekleşti. Kongreye katılım oldukça yoğun oldu.

Kongrede faaliyet ve Mali raporları ile Tahmini bütçe okunarak oylandı. Siyasi konuşmaların ardından ise seçimler yapıldı.

Kongrede il başkanlığına yeniden seçilen Oğuzhan Turan yaptığı açıklamada, "Biz Zonguldak'ın zaferi diye yola çıktık. Zafere ulaşmak için de şimdi zafer kongremizi gerçekleştiriyoruz. Arkadaşlarımız teveccüh gösterdiler. Yeniden  İl Başkanlığı'na ıseçtiler beni. Tek liste olarak kongremizi yapacağız. Daha güçlü, daha dinamik bir kadroyla yola çıkacağız. İnşallah Zonguldak'ta da yerel seçimlerde de Zafer Partisi adına üstün bir başarı göstermek için cansiparane çalışımamyapacağız.   Zonguldak'ın zaferi yakın meşaleleri yakın diyorum. Zafer Partisi'nin kapıları tüm Zonguldak'lılara sonuna kadar açıktır. Zafer Partisi'nin kapıları sadece FETÖ'cülere ve PKK'ya ülkenin bölünmez bütünlüğüne kasteden Ve cumhuriyetin kuruluş değerlerine bağlı olmayan kişilere kapalıdır. Gelsinler birlikte siyaset yapalım. Zonguldak'ı yönetmeye talip olacağız" dedi.

İL YÖNETİM KURULU: 

Yapılan seçimlerde Zafer Partisi yeni İl yönetimi şu şekilde oluştu:

"Oğuzhan Turhan, Ahmet Fatih Aygün, Barış Esen, Melisa Arıkan, Doğuş Beyazyüz, Emine Kayapınar, Ersin Tekinbaş, Gökhan Kaplan, Gürsu Avcı, Hanife Salçık, Hatice Vezir, İsmail Hakkı İnan, Kerem Kazan, Mehmet Şahin, Nazif Gürsoy, Nazmiye Doğangaç, Onur Ertürk, Osman Ekşi, Ömer Aydın, Enez Berkay Candaş, Selahattin Açıkgöz, Sercan Kabuk, Serdal Yılmaz, Tuncer Köse, Yiğit Yazıcı"

İL KURULU DİSİPLİN KURULU

"Ozan Karabekiroğlu, Serkan Hamzaçebi, Tolga Girgin, Şafak Işık, Levent Öztürk, İrem Altınalev, Mine Toprak"

İL ÜST KURULU DELEGELERİ

"Hilal Hatice Günay, Ahmet Ersin Zaman, Gürsu Avcı, İsmail Hakkı İnan, Nazmiye Doğangaç, Orhan Karabekiroğlu, Ramazan Aydın"

Emre Can Bayram