Zonguldak Belediye Sineması, uzun bir sürenin ardından yetkililer ve halkın büyük katılımıyla tekrar hizmete açıldı. Açılışa Teknoloji Bakanı Fatih Kacır,AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BEÜ Akademik Konservatuvar sanatçıları, açılışa katılanlara unutulmaz bir konser sunarak etkinliğe renk kattı. Belediye Başkanı Selim Alan, açılışta yaptığı konuşmada, 11 yıldır kapalı olan sinemanın tekrar hizmete girmesinden dolayı duyduğu mutluluğu ve gururu dile getirdi.

Açılışa katılanlar arasında yer alan Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Zonguldak'a gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında belediye sinemasının açılışını gerçekleştirdi. Bakan Kacır, sinemanın uzun bir sürenin ardından yeniden halka açılmasının önemine vurgu yaparak, bu anlamlı etkinliğin bir parçası olmaktan dolayı memnuniyetini ifade etti.

Chp Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul "Zonguldak'ın Havası Alarm Veriyor!" Chp Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul "Zonguldak'ın Havası Alarm Veriyor!"