Deneyap Teknoloji Atölyesi, başvuru süreci, 25 Mart 2024 tarihine kadar uzatıldı.

Genç Yeteneklere Kapı Aralanıyor

Deneyap Teknoloji Atölyeleri, gençleri geleceğin mühendisleri, teknoloji girişimcileri ve liderleri olmalarına hazırlamak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı iş birliğiyle hayata geçirildi. Bugüne kadar 15 bin 910 öğrenci bu atölyelerde eğitim alırken, 2 bin 700 öğrenci de başarıyla mezun oldu.

Başvuru Süreci ve Aşamaları

Deneyap Teknoloji Atölyelerine başvurmak isteyen adaylar için başvuru süreci, E-Sınav, Çevrim İçi Eğitim ve Görev Tamamlama, ve Uygulama Sınavı olmak üzere üç aşamadan oluşuyor. Başvurular, deneyap.org ve t3kys.com adreslerinden gerçekleştirilebilecek. Başvurular, Kurumsal Yönetim Sistemi üzerinden adaylar tarafından takip edilebilecek.

Kimler Başvurabilir?

Deneyap Teknoloji Atölyelerine başvurular, 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıfta okuyan öğrencileri kapsıyor. E-Sınav için başvurular 25 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri, gençlere teknolojiyle iç içe bir eğitim deneyimi sunarak geleceğin liderlerini yetiştirmeye devam ediyor. Başvurularınızı kaçırmayın!

İHA

Elektrikler gitti, vatandaş isyan etti! Elektrikler gitti, vatandaş isyan etti!

Zonguldak Haberleri