Binlerce hemşerinin miting alanına akın ettiğini belirten Çolakoğlu, milletin coşkusunun ve heyecanının, AK Parti'nin hedeflerine ulaşmasında hiçbir engelin olamayacağının bir göstergesi olduğunu söyledi.

Fener’de olay! Ağlayarak yardım çağrısında bulundu Fener’de olay! Ağlayarak yardım çağrısında bulundu

Zonguldak'ın tarihine not düşecek bir gün geçirdiğini vurgulayan Çolakoğlu, bu manzaranın güçlü Zonguldak için birlik ve beraberliğin kanıtı olduğunu dile getirdi. Ayrıca, 31 Mart'ta milletin demokrasi bayramını birlikte kutlamak için ellerini birleştirmeyi planladıklarını belirtti.

Çolakoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Çok kıymetli hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Ayrıca bu güzel organizasyonda emeği geçen AK Parti Zonguldak İl Başkanımıza, Partimizin ilçe ve belde başkanlarına, Zonguldak Belediye Başkanımıza, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımıza, İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarımıza, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımıza, İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi üyelerimize ve Belediye Meclis üyelerimize ve tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ederiz."