Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen titiz araştırmalar sonucunda, 'Şiddet ve Yağmalama' suçlarından aranan 2 kişi yakalanarak adaletin önüne çıkarıldı.

Suçluların Peşinde İlk Başarı

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 'Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte Yağma' suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan Ç.I isimli şahsı tespit etti. Ayrıca, 'Şantaj' suçundan aranan ve 1 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan E.Ç isimli şahıs da operasyon kapsamında yakalandı.

Tutuklanarak Adaletin Karşısına Çıkarıldılar

 Yapılan başarılı operasyon sonucunda yakalanan Ç.I ve E.Ç isimli şahıslar, tutuklanarak hukukun önüne çıkarıldı. Huzur ve güvenliği sağlamak adına gerçekleştirilen bu operasyonlar, vatandaşların güvenliğine yönelik sorumluluklarıyla hareket eden jandarma ekiplerinin başarılı çalışmalarını bir kez daha ortaya koydu.

Aranan Şahıslara Karşı Kararlı Mücadele

Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu'da kaç tane Suriyeli yaşıyor? Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu'da kaç tane Suriyeli yaşıyor?

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için işlemiş oldukları suçlardan dolayı aranması olan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam edilecektir" denilerek, halkın güvenliği ve kamu düzeninin korunmasına yönelik kararlı mücadele vurgulandı.

Zonguldak Haberleri