2023-2024 Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi sezonunda temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 ile şampiyonluk yaşayan Baş Antrenör Barış Güney, takımdan ayrıldığını açıkladı.

Kırmızı Lacivertlilerin başında 30 maça çıkan Barış Güney, 28 galibiyet ve 2 mağlubiyet alırken, iç sahada mağlubiyet yüzü görmedi.

İMPARATORUN VEDASI
Sosyal medya hesabı üzerinden  veda mesajı yayınlayan başarılı antrenör Güney, "Büyük Zonguldakspor taraftarı,

Basketbol antrenörlüğü kariyerimde ilk şampiyonluğu yaşadığım efsane şehir, madenci torunları... Barış Güney'i İMPARATOR diye bağrına basan, iyi günümde de kötü günümde de her zaman karşılık beklemeden yanımda olan büyük Zonguldakspor taraftarı... Şimdi çok üzgünüm ki ayrılık vakti... Elimi kalbime götürüyor ve sizlerin önünde son kez saygıyla eğiliyorum. Siz değerli Zonguldakspor taraftarının, benim için yaptıklarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmayın ki bazı ayrılıklar da sevdaya dahildir ve yaşanması gerekir. Sizlere, Zonguldak şehrine en ufak bir hakkım var ise hepsini helal ediyorum. Kendinize iyi bakın, hep şampiyon kalın. Bir ömür boyu hatırlanacaksınız." dedi.

Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, "Bu takım kapandığı zaman hiç mi zorunuza gitmeyecek?" Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, "Bu takım kapandığı zaman hiç mi zorunuza gitmeyecek?"

Editör: Emre Sürücü