Demokrat Partinin adayı Önder Bostancı!

Çok uzun bir geçmişi olan Demokrat Parti sessizliğini bozarak Zonguldak Belediye Başkanlığı için aday gösterdi ve iş insanı Önder Bostancı’nın aday olduğu açıklandı.

Zonguldak'ın o beldesine doğalgaz müjdesi! Zonguldak'ın o beldesine doğalgaz müjdesi!

Zonguldak’ın genç sevilen iş insanı olan ve Öndersan Mobilya mağazasıyla hizmet verdikten sonra başka iş kollarında faaliyet gösteren Önder Bostancı Demokrat Parti’den aday olarak 31 Mart günü seçimlere katılacak.

Önder Bostancı adaylığı ile ilgili olarak Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Emen’e yaptığı açıklamada, “Bu seçim yarışında bende adaylığımı koyma gereği duydum. Çok köklü bir geçmişi olan Demokrat Partinin bu seçim yarışında olması gerekiyordu. Zonguldak halkına belediyecilik hizmetlerinin nasıl verileceğini ve halkın beklentilerinin nasıl olduğunu çok iyi biliyorum. Seçime kadar çalışmalarımı en güzel şekilde yapacağım. Gittiğim her yerde gördüğüm ilgi ve alaka beni gerçekten çok mutlu ediyor. Rakiplerimiz güçlü bunun farkındayım ama Demokrat Parti de çok güçlü ve geçmişi başarılarla dolu olan bir partidir. Zonguldak halkı beni iyi tanır, yıllardır bu şehirde mobilya sektöründe ve diğer iş kollarında hizmet verdim ve şimdi de Belediye başkanı olarak değerli halkın beni layık görürse çok güzel projelerle onların emrinde ve hizmetinde olacağım.” şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 02 22 At 12.17.59