Zonguldak’ta cinsel saldıraya uğradığını iddia eden A.A isimli genç kız sosyal medyadan durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Olay nasıl olmuştu;

Zonguldak’ta M.A isimli erkek arkadaşının cinsel saldırısına uğrayan, A.A isimli genç kız yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı. 

n-2

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde öğrenim gören A.A., isimli genç kız iddiaya göre, erkek arkadaşı M.A’nın cinsel birliktelik teklifine olumsuz yanıt vermesi sonucu darp edildi.

Cinsel saldırıya uğrayan A.A isimli genç kız durumu hemen polis merkezine bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri M.A.'yı gözaltına aldı. 

A.A. ise darp raporu alarak erkek arkadaşından şikayetçi oldu. 

WhatsApp Image 2023-05-05 at 13.17.53

Cinsel saldırgan M.A’nın ise karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Kozluluları üzecek uygulama hayata geçiriliyor! Pazartesi günü durdurulacak Kozluluları üzecek uygulama hayata geçiriliyor! Pazartesi günü durdurulacak

Olayın ardından A.A sosyal medyada hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı;

"Başıma gelen olayla ilgili genel bir açıklama yapmak istiyorum, çok fazla mesaj geliyor soran oluyor, yetişmekte zorlanıyorum. Psikolojik anlamda da zor bir süreçten geçiyorum. Sağolsun ailem arkadaşlarım ve tanımadığım bir çok insan desteğini esirgemiyor, olayı o gece ilk emniyet güçlerine bildiren bendim. O gün bugündür hakkımı savunuyorum ve savunmaya ebette ki devam edeceğim. Bugün adliyeden tedbir/uzaklaştırma kararımı da almış bulunmaktayım. Ayriyeten ŞÖNİM bugün evime gelmiş olup benim durumumla ve konuyla alakalı hem bilgi alıp hemde yardımcı olmaya çalışmıştır. Ailem canla başla savaşıyor, bende aynı şekilde lütfen herkesin konuya biraz daha duyarlı yaklaşmasını rica ediyorum. Adalet şaşmaz. Durum bu şekilde bugün konuyla ilişkin, bir ropörtaj verdim. Paylaşıldığında bende sizlerle paylaşacağım. Hepinizin hassasiyetle karşılayacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim iyi akşamlar”paylaşımına yer verdi.