Milletvekili Ertuğrul'dan Kömürspor'a destek! "Ankaraspor-Nazilli sahaya anlaşarak çıkmış!" Milletvekili Ertuğrul'dan Kömürspor'a destek! "Ankaraspor-Nazilli sahaya anlaşarak çıkmış!"

ÖZEL HABER 

“Yaşanan olayların stresinin tetiklediği sağlık sorunlarımı dikkate alarak, doktorumla birlikte aldığım karar neticesinde spordan bedenen uzaklaşıyorum.” diyen Akınspor Onursal Başkanı Akın Katı doktor tavsiyesi ile futboldan çekildiğini söyledi.

Maddi ve Manevi olarak her zaman Akınspor'un ve diğer bütün amatör takımların yanında olmaya devam edeceğini de belirttiği konuşmasında özellikle hakem hatalarının kurbanı olduklarının da altını çizdi. 

Yüksek bütçeli belediye takımları ile mücadele etmenin zor olduğunun da altını çizen Akınspor Onursal Başkanı Akın Katı’nın bu açıklamasının şifreleri yazının tümünde gizli!..

Katı’nın açıklamasının tümü dikkatli okunduğunda sonraki hamlesinin ne olacağı da aşikar!.. “Ne yaparsanız yapın yüksek bütçeli belediye takımları ile saha içinde mücadele ettik ve şampiyonluğu 1 puanla kaybettik!..” diyen Akın Katı’nın şimdiki hamlesinin bir belediye kulübü takımının başına geçmek olduğu edindiğimiz bilgiler arasında!..

O zaman akıllara şöyle bir soru geliyor. Peki, bu belediye takımı hangi belediyenin takımı olabilir?

Yine kendi takımı gibi şampiyonluğu kaçıran ve Bölgesel Amatör Lig’de 5. Grup’ta sezonu 2. Olarak bitiren Kdz. Ereğli Belediyespor olabilir mi? Neden olmasın!..

İstihbarat ekibimizin ulaştığı bilgiler arasında olan bu bilgiyi spor severlerle ilk kez biz paylaşıyoruz. Bir sonraki hamleye ulaşmak adına ilk hamlesini yapan ve istifasını açıklayan Akın Katı, “Spora gönül vermiş bir insan olarak Ereğli sevdamızı bilenlerin yoğun isteği üzerine Kdz. Ereğli Belediyespor kulüp başkanlığı teklifini kabul ettim. Ereğlimizin takımını 3.Lig’e çıkarmak istiyorum.” açıklamasını da çok yakın zamanda yapması bekleniyor.

HABER: İmza Gazetesi Spor servisi