Ziyaretlerde çalışanların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Tekin, 10 yıllık görev süresi boyunca Alaplı'ya sağlanan hizmetleri anlattı.

"Alaplı'yı Işıldayan Bir Şehir Haline Getirdik"

Başkan Nuri Tekin, yaptığı ziyaretlerde görev süresi boyunca Alaplı'nın sosyal ihtiyaçlarına yönelik hizmetlere odaklandıklarını belirtti. Başkan, "Önceliğimiz vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri yapmak oldu. Göreve gelmeden önce akşam 6’dan sonra Alaplı karanlığa bürünüyordu. Ölü bir şehre dönüyordu Alaplı. Şimdi Alaplı’nın her yeri ışıl ışıl, her yeri cıvıl cıvıl." dedi.

I M G 0181

"Eksikliklerimiz Var Ancak Hepsini Tamamlamak Mümkün Değil"

Başkan Tekin, ilçenin tüm mahallelerine eşit hizmeti götürmek için çaba sarf ettiklerini vurgulayarak, "Daha 25-30 yıl hiç hizmet alamayan mahallelerimize, sokaklarımıza hizmet götürdük. Eksikliklerimiz var mı elbette var. Ancak hepsini bir anda tamamlamak mümkün olmuyor. İnşallah önümüzdeki dönemde Alaplı’mızda daha güzel işlere imza atacağız. Çıraklık, kalfalık bitti şimdi ustalık zamanı diyerek sizlerden bir dönem daha destek istiyoruz." şeklinde konuştu.

I M G 0184

"Alaplı Devlet Hastanesi 100 Yataklı Olmalıydı"

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ziyaretler sırasında sorulan sorular üzerine Alaplı Devlet Hastanesi'ne dair düşüncelerini paylaştı. Başkan, "Her seçim döneminde gündeme gelen konulardan biri de Alaplı Devlet Hastanesi. Bizler de Alaplı Devlet Hastanesi’nin bir an önce tamamlanmasını ve vatandaşlarımızın hizmetine açılmasını istiyoruz. Gerek ruhsat, gerekse su konusunda yüklenici firmaya her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Ancak bize kalırsa Alaplı Devlet Hastanesi 100 yataklı olmalı ve tüm branşlarda doktorlar olmalı." ifadelerini kullandı. Başkan, Alaplı Belediyesi olarak hastane konusunda ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Zonguldak’ın Tanınmış Simalarından Günnur Gülen Hayatını Kaybetti Zonguldak’ın Tanınmış Simalarından Günnur Gülen Hayatını Kaybetti

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'in ziyaretler sırasında yaptığı açıklamalara göre, hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ve Alaplı'nın geleceği için yapılan çalışmalar gündemde.

HABER MERKEZİ

Editör: Aybüke Ünal