Aşırı sıcaklar ve miyavlama sesinin kesilmesi nedeniyle yavru kedinin telef olduğunu düşünen vatandaşlar, ATM kapısının açılmasıyla büyük sevinç yaşadı.

Korkulu Anlar Yaşandı

ATM'nin içerisinden gelen miyavlama sesi üzerine harekete geçen hayvanseverler, polis, AFAD ve banka yetkililerini arayarak yardım istedi. Bir süre sonra yavrunun sesinin kesilmesiyle endişelenen vatandaşlar, aşırı sıcaklar nedeniyle kedinin telef olduğunu düşündü. Anne kedi ise bitkin olmasına rağmen ATM'nin önünden ayrılmayarak yavrusunun kurtarılması için yardım bekledi. Dışarıda bulunan diğer yavru kedi de saatlerce ATM'nin yanında bekledi.

A W219840 01

AFAD, Meteoroloji, Valiliklerin uyardığı tehlike geldi! Sel, heyelan, yıldırıma dikkat! AFAD, Meteoroloji, Valiliklerin uyardığı tehlike geldi! Sel, heyelan, yıldırıma dikkat!

Sosyal Medya Üzerinden Yardım Çağrısı

Yavru kediyi bir an önce kurtarmak için çaba gösteren hayvanseverler, sosyal medya üzerinden yaptıkları yayınlarla yetkililerden yardım istedi.

A W219840 02

Korku Sevince Dönüştü

Banka güvenlik görevlilerinin gelmesiyle ATM'nin kapısı açıldı. Yavru kedinin sağ olduğunu gören hayvanseverler büyük sevinç yaşadı. Kediyi kucağına alan bir kişi sevinç gözyaşları dökerken, bir başka vatandaş yavru kediyi annesi ve kardeşi ile buluşturdu.

A W219840 04

Yavru Kedinin Kurtarılması

Vatandaşlar, önce yavru kediyi annesini emzirmesi için çaba gösterdi ancak bu girişimde başarısız oldu. Bunun üzerine kedi maması ile yavruyu doyurmaya çalıştılar. Acıktığı görülen kedi, mamaları yiyerek kendine gelmeye çalıştı. Yavru kedinin, para sevkıyatının yapıldığı anlarda açılan kapıdan içeri girdiği tahmin ediliyor. Bir hayvansever, yavru kedi, kardeşi ve annesini alarak bölgeden uzaklaştı.

İHA

Bartın Haberleri

Editör: Aybüke Ünal