Biz Halil Posbıyık'ı Eleştirmiyoruz, Biz Daha Iyisini Yapacağımızı Iddia Ediyoruz (2)

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Mustafa Emen, "31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken tüm belediye başkan adayları, partilerin belediye başkan adayları belirlenmeye başlandı. Ereğli'de de yeniden Refah Partisi'nden genç bir arkadaşımız Emre Kararslan derneğimizi ziyaret etmiş bulunmakta. Kendisine ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çıktığı bu yolda kendisine öncelikle başarılar diliyorum. Tabii ki yolu açık olsun. Ereğli zor bir şehir. Orada tabii bildiğiniz gibi partilerin aday adayları belirli bir oranda zaten netleşmiş gibi duruyor. Kardeşimiz dinamik bir isim ve kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Biz Halil Posbıyık'ı Eleştirmiyoruz, Biz Daha Iyisini Yapacağımızı Iddia Ediyoruz (1)

Yeniden Refah Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Emre Kararaslan'da şunları söyledi;

ERDEMİR, Borsa İstanbul'un gözdesi oldu! ERDEMİR, Borsa İstanbul'un gözdesi oldu!

"Ben Zonguldak Ereğli Kepez Mahallesi sakinlerinin evladıyım. 1996 yılında Kepez Mahallesi'nde dünyaya geldim. Eğitim hayatım ticaret meslek lisesi, muhasebe finansman bölümü olarak tamamladım. Daha sonrasında 2016-2017 yıllarında ilk ticari hayatıma başladım. Otomotiv olarak başladığım ticaret hayatımda daha sonrasında apartman temizlik firması kurarak kademeli bir şekilde devam ettirdim. 2020 yılının başlarında kimya şirketi kurduk. Deterjan imalatı. Bu grubu deterjan imalatı yapıyorum. İmalatçı bir firmanın sahibiyim. Ankara'yla sıcak ilişkilerimiz var. Bizim amacımız Ereğlimize, Ereğli'nin yerlisiyiz. Ereğlimize kuşkusuz sayısız hizmetler yapılmıştır. Bu zamana kadar yapılan hizmetler için teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyoruz dedik. Ama biz daha iyilerini yapabilecek daha fazla yol katabileceğimizi düşünüyoruz. Çünkü aktif çalışıyoruz. Bize saygı duyan bizi seven büyüklerimiz Ankara'dan Ereğlimizi tanıttığımız zaman Ereğli'ye bizzat geldiler. Bunu zaten kamuoyuyla basınla paylaştık. Allah nasip ederse Ereğli'de başlanması planlanan başkanlık dönemimizde veya sonuç ne olursa olsun biz bu adımları atmak istiyoruz. Bunun için 4 farklı fabrika projesini şimdiden hayata geçirdik. Bunların tamamen ön protokolleri dahil yüzde 99'u tamamen bitmiş oldu.  Bizim amacımız Ereğlimizin ticari hayatının biraz daha kalkınmasıdır. Daha büyük istihdamlar sağlamak, işsizliği tabii ki tamamen tam anlamıyla bitiremeyiz  ama minimize ederek bir takvim izlemek istiyoruz. Önümüzdeki süreçte Ereğlimizi farklı bir boyuta getirmek için çaba sarf ediyoruz.
4 fabrikada ortalama 3.500 kişinin istihdamı düşünüyor Tabii ki Erdemir'in de işçi alımını daha da arttırmaya hedefliyoruz.

Fabrika isimlerini ve detaylandırmalarını aday tanıtım toplantısında saklıyoruz. Çünkü yatırımcı dostlarımızı da Ereğli'mize davet ediyoruz. E biz altı boş cümlelerle ticaret yapmadık. Siyasetimizi bu şekilde yapmamayı öngörüyoruz.  Tamamen üstü dolu.  projelerle bu yapılmalı.Biz halkımızın karşısına çıkaracağız. Bizim ilk yapacağımız proje 17 ay sürecek. Kurulum aşaması çelik konsorsşyum sistemiyle yapılacak. İlk hedeflenen işçi sayısı 1570. Ardından kurulacak olan fabrikamızın en yüksek 970 ortalama sınırda gidiyor.  Oradan sonrakiler 360-400 bandında olacak. Ama seri üretim olacak. Ereğli'miz kazanacak. Vatandaşımız kazanacak. Çevre ilçelerimiz kazanacak ve ilimiz kazanacak. Topyekun Batı Karadeniz olarak düşündüğümüzde en kazançlı çıkan tabii ki Ereğli'miz olacak Vatandaşın işsizlik anlamında da kazanacağız.  ekonomik olarak da kazanacağız, kasamız artıda kalacak. 

Biz Halil Posbıyık'ı eleştirmiyoruz yaptığı güzel hizmetler var elbette ancak biz daha iyisini yapacağımızı iddia ediyoruz.

HABER MERKEZİ