Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'de seçimin kaybedilmesinin ardından tepki çeken Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmemesi ve ardından Ekrem İmamoğlu'nun değişim istemesiyle birlikte kırılmalar her geçen gün büyüyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayın programında istifa etmeyeceğinin sinyalini bu ''Ben hiçbir zaman "adayım" demedim. Kimin seçilip seçilmeyeceğine parti karar verir.'' cümleler ile verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmediğini düşünerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti'nin darbe aldığını söylemesi de bazı partililer ve Cumhuriyet Halk Partisi destekçileri tarafından tepkilere yol açtı.

Uzun süredir gündemden düşmeyen bir diğer konu da Cumhuriyet Halk Partisi'nde gruplar oluştuğu iddiaları.

İddialara Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun birbirine kılıç çekmesi üzerine göre Cumhuriyet Halk Partisi'nde bulunan birçok isim Kemal Kılıçdaroğlu tarafına geçerken, bazı isimler ise Ekrem İmamoğlu'nun saflarında yer aldı.

Ekrem İmamoğlu, kendisine yöneltilen ''Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı'na aday olacak mısınız?'' sorusuna ''Benim aday olduğum tek şey var, ülkemizde aynen İstanbul'da olduğu gibi bir değişim.'' şeklinde yanıt verdi.

BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi... BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi...

Ayrıca Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'nun negatif duygu uyandıran iki siyasetçiden biri olduğunu gösteren anketi beğenince ortalık hepten karıştı.