Uzunmehmet’in hayatı beyaz perdeye taşınacak! Ünlüler Zonguldak’a geliyor Uzunmehmet’in hayatı beyaz perdeye taşınacak! Ünlüler Zonguldak’a geliyor

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı 'İnci Taneleri' dizisi 1. bölümüyle adeta Dilber fırtınası estirdi. Şarkıda söylenen “Dilber Evin Yok mu” sözünün ardından Türkiye evini, arabasını, arsasını daha hızlı satabilmek için  “Dilber’e ev almak için satıyorum” akımını başlattı.

Türkiye “Dilber” hareketi başlattı. Tek bir fragmanla günlerdir odak noktası olan Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı 'İnci Taneleri' dizisindeki Dilber karakteri için Türk erkekleri harekete geçerek yeni bir akım başlattı. Hem sosyal medyada hem de ilan sitelerinde devam eden akımda evini, arsasını, arabasını satmak isteyen Türk erkekleri ilan açıklamasına “Dilber karakterine ev alabilmek için satıyorum, Dilber için satıyorum” yazıyor.

Zonguldaklı olduğu belirtilen bir hurdacı ise “Evet hurdacı geldi. Dilber için hurda toplayıp ev alacağız. Dilber’e feda olsun” diyerek hurdacılar arasında yeni bir akım başlattı. Video sosyal medyada yüzlerce beğeni aldı.