Afet Şeker Sonsuzluğa Uğurlandı: Zonguldak’ta Duygusal Veda Afet Şeker Sonsuzluğa Uğurlandı: Zonguldak’ta Duygusal Veda

Turnuva Katılım ve Ücret Bilgileri

Perşembe Belediyesi tarafından düzenlenen Dostluk Turnuvası kapsamındaki futbol karşılaşmaları başlıyor. 15 takımdan oluşacak turnuvaya katılım ücreti 20 bin TL olarak belirlendi. Turnuvaya başvurular, 1 Haziran ile 23 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılabilecek.

Kura Çekimi ve Maç Tarihleri

Turnuvanın kura çekimi, 24 Haziran Pazartesi günü saat 17.00'de gerçekleştirilecek. Kura çekiminin ardından eşleşen takımlar arasındaki maçlar, 29 Haziran Cumartesi günü başlayacak.

Ödüller ve Ödül Töreni

Dostluk Turnuvası kapsamında ödüller de açıklandı. Şampiyon takıma 80 bin TL para ödülü verilecek. İkinci olan takıma 40 bin TL, üçüncü olan takıma ise 20 bin TL ödül verilecek. Turnuva sonunda şampiyon takıma kupa da takdim edilecek. Ayrıca, turnuva boyunca gol kralına krampon ayakkabı, en iyi kaleciye ise eldiven hediye edilecek.

Turnuva Komitesi ve Değerlendirme Kriterleri

Turnuvanın komite başkanlığı görevini İsmail Durası üstleniyor. Turnuva ödülleri, 15 takım üzerinden değerlendirilecek. Yeterli katılım olmadığı takdirde ödül tutarları değiştirilebilecek.

İletişim Bilgileri

Turnuva hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, turnuva komitesi başkanı İsmail Durası'ya 0544 505 91 01 numaralı telefondan ulaşabilirler.

6656Fbf39Da9B

Editör: İrem Karagöz