Program, sahadaki yapılan çalışmaların geniş çaplı bir değerlendirmesine ev sahipliği yaptı.

Zonguldak'ta zincirleme trafik kazası! Ortalık savaş alanına döndü Zonguldak'ta zincirleme trafik kazası! Ortalık savaş alanına döndü

Eğitim bir sen

Çalışmaların Değerlendirilmesi

Kuruluşun yıl dönümünde bir araya gelen Eğitim Bir Sen temsilcileri, sahadaki faaliyetleri detaylı bir şekilde değerlendirdi. Program, eğitim sektöründe karşılaşılan sorunlara çözüm arayışlarına odaklandı. Her bir kurum temsilcisi, karşılaşılan zorluklar ve çözüm bekleyen sorunlar hakkında düşüncelerini paylaşma fırsatı buldu.

Eğitim bir sen

İl Başkanı Kamuran Aşkar; "Biz büyük bir aileyiz. EĞİTİM BİR SEN Ve MEMUR SEN, ülkemizin ve ilimizin yetkili ve en büyük sendikası olmasının nedeni diğerlerine göre değil, değerlerine göre sendikacılık yapması, her fır satta üyeleriyle bir araya gelmesidir. Bu gün, bu toplantıda ilimizin eğitim sorunlarını yeniden masaya yatırdık, çözümlerini not alarak yetkililerle ve siyasi erklerle görüşerek sorunlardan beslenen değil, çözümü önemseyen ve çözüme giden bir sendika olduğumuzu bir kez daha ortaya koymuş oluyoruz. Her zaman üyelerimizin yanında olduğumuzu, kurum temsilcilerimizin sendikamızın isimsiz kahramanları olarak sahadaki iletişimi sağladığını, sendikanın en önemli simleri olduğunu belirtirim. Yetkili sendika oluşumuzdaki rolünüz önemlidir. Katılımınızdan dolayı teşekkür eder, işlerimizde kolaylıklar diliyoruz." dedi.
 

Promosyon Süreci ve Kurumsal Sıkıntılar Ele Alındı

Programın önemli gündem maddelerinden biri, promosyon süreci oldu. Ayrıca, kurumlardaki sıkıntılar, ülke ve yerel gündemin detaylı bir şekilde ele alındı. Tartışmalar, katılımcıların birlik ve beraberlik mesajlarıyla tamamlandı, kurum içi işbirliğinin güçlendirilmesi vurgulandı.

Aybüke Ünal 

Zonguldak Haberleri