Manisa'dan Zonguldak'a... Özgür Özel "Zonguldak Havzasında örnek işleri var ancak..." Manisa'dan Zonguldak'a... Özgür Özel "Zonguldak Havzasında örnek işleri var ancak..."

Dubai merkezli MNK Mobilyaları İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Bartın'da gerçekleştirdiği yatırımın hayata geçme aşamasına geldiği öğrenildi. Fabrikada üretim hazırlık çalışmalarının son aşamaya geldiği ve Şubat ayı içinde ilk etapta 250 ila 400 kişilik bir işçi alımı yapılacağı belirtildi.

Çayırlar Köyü Düz Mevkiinde, 600 milyon liralık yatırımla inşa edilen ve tam kapasiteye ulaştığında binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan MNK Mobilyaları İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Bartın'da gerçekleştirdiği bu yatırımın önemli bir istihdam kaynağı olması bekleniyor. Dubai merkezli iş insanı Muhammed Nazır Khan'a ait olan fabrikanın Şubat ayı içinde işçi alımına başlaması, ilin ekonomik kalkınmasına katkı sağlaması açısından önem taşıyor. Yatırımın, Bartın'da üretim, ihracat ve istihdama olumlu etkiler yaparak ilin ekonomik gelişimine katma değer sağlaması bekleniyor.