İncivez’de fuhuş ihbarı! İncivez’de fuhuş ihbarı!

Zonguldak’ta, 900 kilometrelik grup yollarının kar yağışından kapanmaması için 490 civarında çalışanla 24 saat teyakkuzda olunduğu bildirildi.

Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yetkilileri, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için her dönem olduğu gibi kış öncesi radikal tedbirlerin alındığını, karla mücadele ekiplerinin hazırlıklarını eksiksiz tamamladıklarını belirttiler. Yaklaşık 150’si genel sekreterlik Özel İdaresinde olmak üzere şantiyelerdekilerle birlikte 490 civarında kişiyi istihdam ettiklerine dikkati çeken yetkililer, şunları kaydetti: ‘’İlimizdeki 900 kilometrelik grup yollarımızın kar yağışından kapanmaması için 490 civarında çalışanımızla 24 saat teyakkuzdayız. Karla mücadele çalışmaları için 11 adet greyder, 15 adet kar bıçaklı kamyon, 13 adet kanal kazıcı, 8 adet lastik tekerlekli yükleyici, 1 adet dozer olmak üzere toplamda 48 araç ve iş makinesi hazır durumdadır. Karla mücadele çalışmalarına yönelik cins ve miktarı belirtilen araç ve iş makinelerinin zincir ihtiyaçları giderilmiş olup Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile bakımevi personellerinin tamamı görevlerinin başındadırlar.’’

‘’Dijital Takiple Anında Müdahale’’

Kar yağışından dolayı 900 kilometrelik grup yollarının kapalı ya da açık olduğunu harita üzerinden gösteren web sitesine yükledikleri yazılım sayesinde anında öğrenerek müdahale edebildiklerine işaret eden yetkililer, ‘’Bu vesileyle zamandan da tasarruf sağlamaktayız. Bu siteye giren herkes bizleri aramadan her şeyden haberdar olabiliyorlar, hangi yolların açık, hangilerinin de kapalı olduklarını görebiliyorlar. Kış öncesi radikal tedbirler alındığını rahatlıkla söyleyebiliriz’’ diye konuştular.