I M G 1949Kdz Ereğli Meslek Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Tuncay Ertürk, Türk gençlerinin maneviyatı yüksek olan Çanakkale'de yazılan destanı, ders kitaplarından değil, doğrudan yerinde görerek yaşanan savaşın zorluklarını ve kazanılma sürecini görmeleri gerektiğini belirtti. Bu amaçla düzenlenen geziyle gençlerin vatan sevgisini pekiştirmek, tarih ve kültür bilgilerini tazelemek, kuruluş ve kurtuluş destanlarının atmosferini hissetmelerini sağlamak istediklerini ifade etti. Gezi kapsamında okullarından sabah Ereğli'den otobüsle yola çıkan gençlerin sağ salim gidip gelmelerini temenni etti.

Kömürspor’lu taraftarların gözü saat: 20:00’da Kömürspor’lu taraftarların gözü saat: 20:00’da

I M G 1948

Tuncay Ertürk'ün paylaşımı: 

"Kdz eregli meslek lisesi mezunlar dernegi olarak her Türk gencinin gormesi gereken  maneviyati yuksek olan Kahraman sehitlerimizin 
bulundugu Çanakkalede yazilan destani ders kitaplardan degilde yerinde gorup yasanan savasin ne zorluklarla kazanildigi gostermek,genclerin vatan sevgisini pekistirmek tarih ve kulturumuzle ilgili bilgileri tazelemek,kurulus ve kurtulus destanlarinin tarihini yerinde yasatarak o duygulari atmosferi hissetmeleri icin duzenlenen gezi kapsaminda okulumuzda okuyan genclerimizi sabah ereglimizden otobüsle  yolcu ettik.
Allah sagsalim gidip gelmeyi nasip etsin
Tuncay Ertürk
Meslek lisesi mezunlari dernek Baskani"

Aybüke Ünal

Ereğli Haberleri