Bir asır hizmet veriyordu, üzücü haber geldi! Bir asır hizmet veriyordu, üzücü haber geldi!

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ı Merkez İlçe Başkanı olduğu dönemde görevden aldırmak için bir gazeteciye iftira atması karşılığında 1.5 Milyon teklif ettiği iddia edilen Ömer Selim Alan’ı bugün iftira attırmak istediği Mustafa Çağlayan’ın savunması manidar bulunurken Fevkani Köprüsü için birçok kişi milyonlarca vurgun yaptı derken Çağlayan aksine öyle olmadığını savundu.

Daha önce Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol’un “Fevkani Köprüsü’nde şaibe var çık açıkla Ömer Selim Alan” sözlerine cevap veren Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan; “Bize çamur atmaya kalktılar” sözleriyle cevap verdi.

PEKİ TEK RAPOR YETERLİ Mİ? 
Bazı uzmanlar tarafından yaklaşın 4 Bin Ton demirin olduğu iddia edilen Fevkani Köprüsü için Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından yapılan incelemede 1850 ton demirin olduğu belirtilmiş. Konu ile ilgili başka üniversitelerden de rapor istenilmesi gerektiğine vurgu yapan vatandaşlar; “Tek taraflı bir yerden rapor yeter mi? Başka üniversitelerden de rapor alınması gerekir. Muhalefet partileri bu konuda üstüne düşeni yapması gerekiyor” diyerek açıklamalara inanmadıklarını belirtti.

KÖPRÜ GİTTİ, RAPOR ORTAYA ÇIKTI!
Köprü’nün son ayağının da ortadan kaldırılmasıyla birlikte Bülent Ecevit Üniversitesi’nden aldıkları bir raporla basın mensuplarının karşısına çıkan Ak Parti heyeti bugüne kadar neden bu raporları vatandaşa göstermedikleri sorgulanırken “Köprü gitti, rapor geldi. Köprü yıkılmadan BEÜ tarafından neden böyle bir rapor hazırlanmadı?” sorularının sorulmasına neden oldu.

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK NEREDE KALDI?

Kimine göre 200 milyon, kimine göre 150 milyon, kimine göre ise 80 milyon liralık çelik hurda rantı olduğu iddia edilirken neyin en olduğu anlaşılamadan Zonguldak bir endüstri mirası daha yok edildi. İhaledeki şaibelerden tutunda, yıkımında ki hurdaya kadar bir çok konudan sorgulanan Fevkani Köprüsü’nün yerinde yeller eserken, şeffaf belediyecilik diye yola çıkan Selim Alan bir kez daha sınıfta kaldı.