Su Fiyatlarına Zam: Damacana su ne kadar? Su Fiyatlarına Zam: Damacana su ne kadar?

Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde bulunan Nebioğlu İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Sümeyye Elif Gül, Jandarma Genel Komutanlığı'nın 185. kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen resim yarışmasında ilçe birincisi olmayı başardı.

İlçe Birincisi Oldu

Resim yarışmasında birinci olan Sümeyye Elif Gül, başta okulunu ve ilçeyi elde ettiği birincilikle sevince boğdu. Nebioğlu İlkokulu öğrencisinin bu başarısı, tüm okulda büyük bir mutluluk yarattı.

Okuldan Tebrik Mesajı

Nebioğlu İlkokulu Resmi Web Sitesinden yapılan açıklamada; "İl Jandarma Genel Komutanlığının 185'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilçemiz genelindeki ilkokullar arasında düzenlenen resim kategorisinde 4/A sınıfından Sümeyye Elif Gül ilçe birincisi olmuştur. Resim yarışmasına Müdür yardımcımız Engin Kayakeser rehberliğinde hazırlanan öğrencimizin bu başarısı, okulumuza gurur yaşatmıştır. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ödül okulumuza hayırlı uğurlu olsun" denildi.

Okul ve İlçeye Gurur

Sümeyye Elif Gül’ün elde ettiği bu başarı, Nebioğlu İlkokulu’na ve Çaycuma ilçesine büyük bir gurur kaynağı oldu. Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerini bu önemli başarıdan dolayı tebrik etti ve desteklerini ifade etti.

Editör: İrem Karagöz