Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde  Ring Taksi Uygulaması  başlıyor.

Çatalağzı'nda Ring Taksi Uygulaması Başlıyor

Çatalağzı Belediyesi'nden yapılan duyuruda, birçok büyükşehirde vatandaşların belirli mesafelere ulaşımını kolaylaştıran Ring Taksi uygulamasının Çatalağzı Beldesi'nde de uygulanacağı belirtildi.

Dolmuş Ücreti ile Taksi Konforu

Başladığı noktaya geri dönen, kalkış yeri ile dönüş noktası aynı olan Ring Taksi uygulamasında yolcular, dolmuş ücreti fiyatına taksi hizmetinden faydalanacak. Bu uygulama, Zonguldak ve Çatalağzı'nda bir ilk olma özelliği taşıyor.

Ring Taksi Güzergahı ve Saatleri

Çatalağzı Belediye Başkanı Yavuz Palabaş, uygulamanın detaylarına ilişkin şu açıklamalarda bulundu: "Ring taksi, salı günleri hariç bir adet taksinin Çatalağzı merkezden çıkıp Cumayanı futbol sahası yanından Kırımsa Mahallesine, oradan da Körpeoğlu Mahallesi ve tekrar Cumayanı ve Çatalağzı merkez şeklinde tur atmasıdır. Bu güzergahta taksiye bindiğinizde taksi ücreti değil dolmuş ücreti ödersiniz. Dolmuş taksi gibi düşünüldüğünde daha anlaşılır olur."

Sefer Saatleri Belirlendi

Başkan Palabaş, Ring Taksi'nin kalkış saatlerini de açıkladı: "Salı günleri hariç kalkış saati 09.00-15.00-18.00 olarak planlanmıştır." Bu yeni uygulama ile Çatalağzı halkı, uygun fiyatlarla daha konforlu bir ulaşım hizmeti alabilecek.

Milletvekili Muammer Avcı Müjdeyi Verdi: Zonguldak için fırsat! Milletvekili Muammer Avcı Müjdeyi Verdi: Zonguldak için fırsat!

Whatsapp Image 2024 05 29 At 17.26.33

Editör: İrem Karagöz