TOKİ’nin yaptığı Zonguldak sahil yolunda dalgaların yıkıp geçtiği denize sıfır yapılan tahta kaplı yürüyüş yolunun yıkılmasının eleştirileri devam ederken bir başka eleştiri de dikilen çam fidanlarının sapsarı kesilerek kurumasının öylece vatandaşların seyrine bırakılması oldu.

Valilik binasının hemen yanından sahil yolunun sağ tarafındaki girişine dikilen çam fidanları aradan geçen zaman içerisinde maalesef kurudu ve vatandaşların tepkisini çekmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu sahil yolundan gelip son durum hakkında bilgi almak ve yerinde ne olup bittiğini gözlemlemek istedim. Dalgaların yıktığı sahil yolunda tahtalarının sökümü devam ediyordu ve yeniden yapılmaya başlayacak. Doğal olarak uzun zaman alacak.

Kuruyan çamlar

Acılık’da yumruklar konuştu! Acılık’da yumruklar konuştu!

Valilik binasının hemen yanından çarşıya geçmek isterken birde ne göreyim güzelim çam fidanları sapsarı kurumuş vaziyette adeta beni kurtarın der gibiydi. Haber bu ya hemen fotoğraflarını çektim ve yetkililerin dikkatine sunmak istedim. İnşallah bu kuru çamları sökerler ve yerine yenisini dikerler veya başka bir değerlendirme yaparlar. Benden hatırlatması.

Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen