23 Nisan Haberleri

23 Nisan haberleri ve güncel 23 Nisan gelişmeleri, 23 Nisan ile ilgili tüm video, 23 Nisan fotoğrafları ve 23 Nisan haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

GÜNDEM

Türkiye İstatistik Kurumu, çocuklara istatistik konularını sevdirmek ve toplumdaki veri okuryazarlığını artırmak amacıyla TÜİK Çocuk Portalı'nı hayata geçirdi.

ZONGULDAK

Çiçeği burnunda Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda eşi ile birlikte çocuklar gibi eğlendi.

ZONGULDAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da coşkuyla kutlandı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürü Osman Bozkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsili olarak Arslan Zeki...

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Cezmi Yalınkılıç 23 Nisan etkinlikleri kapsamında koltuğunu Emir Kocaağa ve Cemre Şahin'e teslim etti.

ZONGULDAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen TBMM Çocuk Özel Oturumu, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler'in Çaycumalı yeğeni...

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 104. Kuruluş Yıl Dönümü coşkuyla...

KİLİMLİ

Kilimli belediye başkanı Kamil Altun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koltuğu devretti.

ZONGULDAK

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, unutulmaz bir anıya sahne oldu.

ZONGULDAK

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, renkli anlara sahne oldu.

ZONGULDAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Dumlupınar İlkokulu'nda anlamlı bir olaya sahne oldu.