Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)İl Başkanı Devrim Dural,  Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem’in anketlerde önde olduğunu açıkladı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, sosyal medyada yaptığı açıklama ile logosunun değiştiğini duyurdu.

ZONGULDAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, deprem bölgesine 8 bin personel alımının yapılacağını duyurdu.

ZONGULDAK

Ak Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, gönüllü olarak görev yaptıkları deprem bölgesini unutmadıklarını belirterek"6 Şubat Asrın Felaketi'nin...

ZONGULDAK

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin aday adaylığı süreci ile ilgili konuştu.

ZONGULDAK

AK Parti’nin belediye başkan adayı ve açıklanmayan diğer illerin belediye başkan adaylarının grup toplantısında açıklanacağı öğrenildi.

ZONGULDAK

İyi Parti’nin Gökçebey ve Alaplı Belediye Başkan Adayları belli oldu.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan seçimi yüzde atmış oyla alacaklarını açıkladı.

ZONGULDAK

TTK'da işe başlamak için gün sayan Zonguldak, Bartın ve Karabüklü madenci adaylarının nerede iş başı yapacakları dün yayımlanmıştı.

ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 2 bin işçi alımı kapsamında işe başlamaya hak kazanan 1.114 işçinin bilgilerini açıkladı.

ZONGULDAK

Zonguldakspor Basket 67'de kulüp başkanı Kanat Tan, Spordan , siyasete , ticaretten sokak dahil , bu memlekette hasetlik , menfaat...