Açlık Haberleri

açlık haberleri ve güncel açlık gelişmeleri, açlık ile ilgili tüm video, açlık fotoğrafları ve açlık haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, açlıkla mücadele eden bir domuz sürüsü, ilçe merkezine inerek olağanüstü anlara sebep oldu.

DÜZCE

Düzce'de açlıkla mücadele eden bir tilki, bir işletmenin dikkatini çekti. Tilkinin, Japon pazarında yiyecek arayışı sırasında işletmenin kapısına geldiği ve...

EKONOMİ

KAMU-AR'ın verilerine göre, Türkiye'de mart ayında açlık sınırı %5,9 artarak 20 bin lirayı, yoksulluk sınırı ise %11 artarak 57 bin...

KASTAMONU

Aç kalan ayılar insanların yaşadığı bölgelere inmeye devam ediyor. Aç ayıyla karşılaşan köylüler korkudan seslerinin bile çıkartamadı.

ZONGULDAK

Karabük, Kastamonu, Bartın ve Zonguldak'ta yerleşim yerlerine inen ayılar, farklı bölgelerde arı kovanlarını parçalayarak, içerisindeki balları yiyor.

KASTAMONU

Kastamonu'da aç kalan ayılar arı kovanlarına saldırdı. Arı kovanlarını parçalayan ayılar binlerce arıyı telef etti.

KASTAMONU

Kastamonu’da karşılaşan iki ayının birbirlerini görünce birbirlerine seslendikleri an kameraya yansıdı.

KASTAMONU

Aç kalan ayı caddeye indi. Ayıyı gören vatandaş panik içinde ayıyı kovalamaya başladı.

ZONGULDAK

Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Düzce ve Bolu’yu bekleyen büyük tehlike hala sürüyor. Aç kalan ayılar merkezlere inmeye başladı.

GENEL

Uzun süreli beslenme yetersizliğinden ölen Elif Nur'un (6) halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlunun (51), 'çocuğu...

KASTAMONU

Kastamonu'da aç kalan ayılar merkezlere inmeye başladı. Aç kalan ayılar arı yetiştiriciliği yapan vatandaşın kovanlarını talan etti.

KASTAMONU

Aç kalınca şehrin merkezine inen ayı güvenlik kamerasına yansıdı. Gece şehrin merkezine inen ayı araçların lastiklerini parçaladı.