Adalet Bakanı Haberleri

Adalet Bakanı haberleri ve güncel Adalet Bakanı gelişmeleri, Adalet Bakanı ile ilgili tüm video, Adalet Bakanı fotoğrafları ve Adalet Bakanı haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


BARTIN

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın'ın Ulus ilçesinde yaptığı açıklamada DEM partili belediye başkanlarını belediye gelirlerinin teröre aktarılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Devrek ilçesinin Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, CHP'den devraldıkları borçların 250 milyon lirayı bulduğunu belirterek, "Ciddi bir enkaz devraldık" dedi.

ZONGULDAK

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Zonguldak’a gelecek.

KİLİMLİ

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret etti.

ZONGULDAK

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Soğuksu esnafından Belediye Başkanı Ömer Selim Alan destek istedi.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Soğuksu semtinde kuş uçurtmadı.

KARABÜK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin son 21 yılda üç kat büyüdüğünü ve önümüzdeki dönemde bu büyümeyi ikiye katlayacaklarını açıkladı.

BARTIN

Sosyal medya, günümüzde hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın beldesinde bulunan Çayköylü vatandaşlar, sel felaketinden bu yana bekleyişlerini sürdürüyor.

BARTIN

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç memleketi Bartın’da yaşanan trafik kazası için sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı.

ZONGULDAK

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Pendik'te gerçekleştirilen bir etkinlikte Bartın Dernekler Federasyonu'nun programında konuştu.

DEVREK

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti seçim bürosu açılışında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, millete yapılan hizmetlere karşı çıkanları hedef alarak...