Aday Adayı Haberleri

Aday Adayı haberleri ve güncel Aday Adayı gelişmeleri, Aday Adayı ile ilgili tüm video, Aday Adayı fotoğrafları ve Aday Adayı haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

AK Parti’nin Zonguldak’ın ilçe ve belde belediye başkan adaylarının belirlenmesinde sona yaklaşıldı, genel merkezden davet bekleniyor.

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem belediye başkan adayı Şenol Şanal,” Zonguldak’a dönüp CHP’ye seçim kaybettirmek için bir başka partiden aday...

ZONGULDAK

Saadet Partisi(SP)Merkez Belediye Başkan Aday Adayı Cem Dereli, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunacak.

ZONGULDAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Aday Adaylarının isimleri belli oldu.

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Fırat Birkan, proje çalışmalarına hız verdi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın ilçesinde Gazete İmtiyaz sahibi AK Parti kurucularından Hasan Miyanyedi MHP'den aday adayı oldu.

ZONGULDAK

CHP Belediye Başkanı aday adaylarını değerlendirmek için görevlendirilen 2 milletvekili Zonguldak İl Başkanlığı’nda Devrim Dural ile bir araya geldi.

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal belediye başkan aday adaylığını açıklaması nedeniyle görevinden istifa etti.

ZONGULDAK

İyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay, yerel seçimler öncesinde partisine belediye başkanı aday adayı müracaatı yapan kişi olup olmadığını açıkladı. 

ZONGULDAK

Sedat Tolga Demirci, Kilimli Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta bir dönem yaşayan ve iş insanı Ali Külünk’ün akrabası olan siyasetçi ve AK Parti eski milletvekili Metin Külünk, İstanbul...

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)meclis üyeliği, il genel meclis üyeliği ve belediye başkan aday adaylığı başvuru ücretleri el yaktı.