Afet Haberleri

Afet haberleri ve güncel Afet gelişmeleri, Afet ile ilgili tüm video, Afet fotoğrafları ve Afet haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak kabusu yaşadı... Yine aynı rezil görüntüler ortaya çıktı.

ZONGULDAK

Zonguldak'taki fırtına ve selden sonra dükkanları hasar gören esnafı İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya ziyaret etti.

ZONGULDAK

Batı Karadeniz'i vuran sağanak yağış seli beraberin de getirdi. Zonguldak'ı vuran selde birçok vatandaş vefat etti.

ZONGULDAK

Batı Karadeniz'in sel bilançosu gün aydınlandıkça ortaya çıktı. Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesi yaşanan selden en çok etkilenen illerden biri oldu.

GENEL

Afetlere karşı önlem almak amacıyla kentsel dönüşüm düzenlemerini içeren kanun teklifi TBMM'de kabul edildi.

KARABÜK

"Türkiye’nin 100 Yıllık Afet Değerlendirme Çalıştayı" Karabük Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Kastamonu Üniversite'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

KARABÜK

Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 5,6 büyüklüğündeki deprem senaryosuyla Yerel Düzey TAMP Tatbikatı gerçekleştirildi.

KASTAMONU

Kastamonu Belediyesi, Türkiye'de yaşanan deprem felaketi ve yangınlarla mücadele için arama- kurtarma birimini kurdu.

DÜNYA

Libya’nın doğusundaki “hükümetin başbakanı” Ossama Hamad yaptığı açıklamada, ülkede etkili olan Daniel Fırtınası’nın neden olduğu sellerde 2 bin kişinin hayatını...

BARTIN

Dün gece saatlerinde Bartın'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Bartın'daki depremin kamera görüntüleri ortaya çıktı.

ZONGULDAK

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Afet ve Acil Koordinasyon Merkezinde ilimizde devam eden yağışlar nedeniyle toplantı yaptı.

ZONGULDAK

Meteoroloji uyarılarının ardından Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında toplandı.