Ahmet Çolakoğlu Haberleri

Ahmet Çolakoğlu haberleri ve güncel Ahmet Çolakoğlu gelişmeleri, Ahmet Çolakoğlu ile ilgili tüm video, Ahmet Çolakoğlu fotoğrafları ve Ahmet Çolakoğlu haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

AK Parti Zonguldak milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Kozlu ilçesinde bulunan Kozlu Deresi'nin "4. kısım dere ıslah çalışmaları" ihalesinin yapıldığını sosyal medyadan...

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin en büyük sorunlarından biri haline gelen konuyla ilgili açıklama yapıldı. İhalenin yapıldığını açıklayan milletvekili detay verdi.

ZONGULDAK

 Temmuz ayında şiddetli yağan yağmur nedeniyle Zonguldak-Ankara yolu üzerindeki Çayköy'ü sel basmıştı. Çayköylü vatandaş bu kez de sel mağduru oldu.

ZONGULDAK

Zonguldak vadideki o projeyi Ak Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu mu engelliyor? İşte cevabı...

ZONGULDAK

Çaycuma Kültür ve Yardımlaşma derneği ÇAY-DER'in olağan kongresi Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşti.

ZONGULDAK

Zonguldak Ak Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Filyos Kalesi hakkında açıklamalarda bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak, Bartın ve Karabük Milletvekillerinden TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin'e çıkarmada bulundu. İlk defa böyle bir ziyaret gerçekleştirildi.

ZONGULDAK

CHP Zonguldak Milletvekili Yavuzyılmaz, TTK'ya yabancı işçi alımıyla ilgili olarak Ak Parti kanadından yapılan açıklamanın itiraf niteliği taşıdığını vurguladı.

ZONGULDAK

Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu'nun TTK'ya yabancı uyruklu şahısların başvurularının alınmasıyla ilgili basın açıklamasında bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta İŞKUR’da istihdam edilen şehit madenci yakınları, Cumhurbaşkanının yanı sıra Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu ve Saffet Bozkurt’a teşekkür ettiler.

ZONGULDAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Valilik ve SGK ziyaretinin ardından AK Parti Teşkilatını ziyaret etti.

ZONGULDAK

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Ak Parti Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, başkanlar ve protokol maden ve deprem şehitleri için programa katıldı.