Ali Keskinkılıç Haberleri

Ali Keskinkılıç haberleri ve güncel Ali Keskinkılıç gelişmeleri, Ali Keskinkılıç ile ilgili tüm video, Ali Keskinkılıç fotoğrafları ve Ali Keskinkılıç haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KARABÜK

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, çevresindeki çatışma ve itilaflarla mücadele ederek dünya barışına...

ZONGULDAK

Zonguldak, Bartın ve Karabük Milletvekillerinden TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin'e çıkarmada bulundu. İlk defa böyle bir ziyaret gerçekleştirildi.

KARABÜK

BRTV'nin sahipleri Çetinkaya kardeşler annelerini kaybetti. Mehmet Çetinkaya ve Osman Çetinkaya'nın anneleri Döndü Çetinkaya hayata gözlerini yumdu.

KARABÜK

AK Parti Karabük milletvekilleri Karabük Ticeret ve Sanayi Odası (KTSO) Müşterek Meslek Komite Toplantısı'nda...

KARABÜK

Osmanlı Tarihi'nin izlerinin bulunduğu UNSESCO Miras Listesi'nde yer alan Karabük şehri Avrupa Komisyonu tarafından incelenecek.

KARABÜK

Karabük'te iddialara göre bakımsızlıktan çürüyen platforma çıka KARDEMİR'de çalışan işçi 30 metreden düşmüştü. Talihsiz işçi bugün toprağa verildi.

KARABÜK

Ak Partili milletvekillleri Karabük Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) incelemelerde bulundu.

GÜNDEM

Temel askeri eğitimlerini tamamlayan komando erler mezun oldu. Bin 582 uzman erbaş eğitimlerinin ardından dualar eşliğinde mezun olarak Jandarma Teşkilatı...

KARABÜK

Karabük Ak Parti milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cem Şahin mazbatalarını aldı ve TBMM'de kayıtlarını yaptırdılar.

KARABÜK

Ak Parti milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanmasını kutladılar.

KARABÜK

Karabük Ak Parti milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç yaklaşan seçim için bir araya geldiler.

KARABÜK

 Karabük’te Türk Mutfağı Haftası çerçevesinde düzenlenen Lezzet Şenliklerinin dördüncü durağı Eskipazar’da ilçeye özgü yiyecekler tanıtılarak ikram edildi.