Ali topaloğlu Haberleri

Ali topaloğlu haberleri ve güncel Ali topaloğlu gelişmeleri, Ali topaloğlu ile ilgili tüm video, Ali topaloğlu fotoğrafları ve Ali topaloğlu haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, Bülent Ecevit Üniversitesi içerisine dışarıdan gelerek İngilizce öğrenme vaadiyle öğrencilerin kandırıldığı ve...

ZONGULDAK

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Ali Topaloğlu, Zonguldak’ta etkili olan kar yağışının ardından uyarıda bulundu.

ZONGULDAK

Tüketici Hakları Derneği Şube Başkanı Ali Topaloğlu, ülkede yaşam bulan evrensel tüketici haklarının korunması çağrıda bulundu.

KOZLU

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, Kozlu Belediyesi yolcu taşımacılığındaki soyguna cevap verecek olan makamın Kozlu Belediyesi olduğunu...

KOZLU

Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ali Topaloğlu, Kozlu Halk Otobüslerinin BEÜ personelinden kart güncelleme parası istenmesine tepki gösterdi.

ZONGULDAK

Zonguldak Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ali Topaloğlu, en çok sorun yaşadıkları ürünün ayakkabı olduğunu dile getirerek  vatandaşlara uyarılarda bulundu.

ZONGULDAK

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, esnaf ve ev sahiplerine çağrıda bulunurken, yetkilileri de göreve davet etti.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta vali, kaymakam ve belediye başkanları, öğrencilerin "Kazıklanmalarına" karşı önlem almak için göreve davet edildi.